Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι/ισσες

Η Θεσσαλία εχεί πληγεί από πρωτοφανούς έκτασης πλημμύρες και οι συνάνθρωποί μας, κάτοικοι των περιοχών αυτών, αντιμετωπίζουν τις δυσβάσταχτες συνέπειες αυτού του φαινομένου. Οι ανάγκες είναι τεράστιες και επιβάλλεται όλοι μας – στο βαθμό που ο καθένας μπορεί – να στηρίξουμε τους πληγέντες. 

Όπως ίσως γνωρίζετε, έχουν ήδη ξεκινήσει σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμάκων, ρουχισμού και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου αυτά στη συνέχεια να προωθηθούν στις πληγείσες περιοχές και να διανεμηθούν στους πλημυροπαθείς. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, σε όποια πόλη και αν βρίσκονται, να συμβάλλουν σε αυτές τις δράσεις προσφέροντας ότι ο καθένας μπορεί στα κατά τόπους σημεία συγκέντρωσης.

Για το Ηράκλειο, πληροφορίες για τους φορείς που έχουν λάβει τέτοιες πρωτοβουλίες (Δήμος Ηρακλείου, Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, Ερυθρός Σταυρός, Αποστολή Αγάπης), τα σημεία συγκέντρωσης και τα είδη που μπορείτε να προσφέρετε μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ανάλογη πρωτοβουλία έχει αναλάβει και το Πανεπιστήμιο Κρήτης σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο. 

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, τις δύσκολες αυτές ημέρες η αλληλεγγύη όλων μας προς τους πληγέντες είναι απαραίτητη για την επιβίωσή τους. Οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας.

Με εκτίμηση 

ΤΟ ΔΣ του ΣΕΙΤΕ

ΣΕΙΤΕ