Ενημέρωση για την επίσκεψη του Προέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής των Ελλήνων κ. Χ.Ταραντίλη στο ΙΤΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 επισκέφτηκε το ΙΤΕ ο καθ. Χρήστος Ταραντίλης, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής των Ελλήνων. Ο κος Χ. Ταραντίλης συναντήθηκε με το ΔΣ του ΙΤΕ, αντιπροσωπεία των ερευνητών και επισκέφτηκε διάφορες δραστηριότητες του ΙΤΕ. 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΙΤΕ κ. Κωνσταντίνος Χατζηγιαννάκης συνομίλησε μαζί του, του εξέθεσε ορισμένα από τα προβλήματα των εργαζομένων στο ΙΤΕ και του έδωσε υπόμνημα του συλλόγου με τίτλο “Καταγραφή προβλημάτων των Εργαζομένων του ΙΤΕ”. Παρακαλούμε βρείτε σε επισύναψη το υπόμνημα. 

Επίσης, ο κ Κ. Χατζηγιαννάκης, με την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ της ΠΟΣΕΕΙΙΔ, επέδωσε και υπόμνημα της Ομοσπονδίας το οποίο θα βρείτε εδώ

Ο κ. Ταραντίλης επεσήμανε ότι η επιτροπή δεν έχει εκτελεστικό χαρακτήρα αλλά μόνο συμβουλευτικό, συμφώνησε όμως να μεταφέρει τα αιτήματά μας στους αρμοδίους.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΣΕΙΤΕ

ΣΕΙΤΕ