Αιμοδοσία στο ΙΤΕ, Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο ΙΤΕ (ΣΕΙΤΕ) καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετέχουν στην τακτική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του ΙΤΕ, την Τρίτη 1/11/2022 από 10:00  έως 14:00.

Στην εθελοντική αιμοδοσία καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι συνάδελφοι που επιθυμούν και μπορούν να το πράξουν, ώστε με αυτή την ανιδιοτελή και πολύτιμη προσφορά τους, να συνεισφέρουν και να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος που διατηρεί ο ΣΕΙΤΕ. Η ανάγκη για αίμα δεν σταματά ποτέ, ιδιαίτερα σε δύσκολες για τη δημόσια υγεία εποχές όπως αυτή που διανύουμε τώρα, όπου οι επιπτώσεις της πανδημίας στην επάρκεια αίματος είναι εμφανείς.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να μην έχουν καταναλώσει αλκοόλ για τουλάχιστον 24 ώρες, και ασπιρίνη  για τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αιμοδοσία. Επίσης, θα πρέπει να μην έχουν ξενυχτήσει την προηγούμενη νύχτα.

Μαζί με την εθελοντική αιμοληψία, για όσους (μέχρι 45 ετών) το επιθυμούν, θα μπορεί να πραγματοποιηθεί και λήψη δείγματος για να γίνουν δότες μυελού των οστών.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΣΕΙΤΕ

ΣΕΙΤΕ