Πρόσκληση για τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας στο ΙΤΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο ΙΤΕ (ΣΕΙΤΕ) θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να προβληματίσει όλους εμάς για τα θέματα που αφορούν άτομα με αναπηρία, μεταφέρει την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ» του Στέφανου Πατεράκη στο χώρο του ΙΤΕ. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στα άτομα με ειδικές ανάγκες που έχει ήδη φιλοξενηθεί στη Βασιλική του Αγ. Μάρκου και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Στο δρόμο για το ΙΤΕ η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ συνάντησε τους ΑΝΤΙΗΡΩΕΣ, τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, και έγιναν συνοδοιπόροι.  Η εν λόγω θεατρική ομάδα πρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους «Πως να εκπαιδεύσεις έναν αντιήρωα» του Γιάννη Μπλέτα, η οποία έχει πάρει πολλά βραβεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ταινία έχει επενδυθεί με πρωτότυπη μουσική του Γιώργου Κουμεντάκη.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον πρώτο όροφο του κεντρικού κτιρίου του ΙΤΕ (μπροστά από την αίθουσα Ορφανουδάκη), και θα παραμείνει ανοιχτή από τις 21 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου 2022. Παράλληλα στον ίδιο χώρο, θα γίνεται περιοδική προβολή της  παραπάνω ταινίας μικρού μήκους. 

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης που θα γίνουν την

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 στις 19:00 στην αίθουσα 1  του πρώτου ορόφου.

Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική. 

Στα εγκαίνια θα γίνει και η πρώτη προβολή στο Ηράκλειο της ταινίας μικρού μήκους «Πως να εκπαιδεύσεις έναν αντιήρωα» του Γιάννη Μπλέτα

Επισυνάπτουμε την αφίσα και το trailer της εκδήλωσης.

Ελπίζοντας η προσπάθεια μας αυτή να είναι η αρχή για νέες και πρωτότυπες δράσεις που θα φέρνουν κοινωνικά θέματα και τεχνολογία στο ίδιο τραπέζι,

Το ΔΣ του ΣΕΙΤΕ

ΣΕΙΤΕ