ΑΠΕΡΓΙΑ στις 17/4/2024

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι

Σας υπενθυμίζουμε την αυριανή απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ και στην οποία συμμετέχει η ΠΟΣΕΕΙΙΔ  (προωθημένο μήνυμα) και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, διεκδικώντας
 –  Αυξήσεις μισθών
 – Συλλογικές συμβάσεις εργασίας και
 – Μέτρα κατά της ακρίβειας

Ο σύλλογος μας στηρίζει την απεργία της 17 Απριλίου και καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις κατά τόπους κινητοποιήσεις.

Στο Ηράκλειο η συγκέντρωση είναι στις 10:00 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο, επί της Λ. Δημοκρατίας, απ’ όπου και θα ξεκινήσει η πορεία προς το κέντρο του Ηρακλείου.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του ΣΕΙΤΕ

Προωθημένο Μήνυμα

Subject: ΑΠΕΡΓΙΑ στις 17/4/2024
From: Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Ι.Ι.Δ. <info@poseeiid.gr>
Date: 24/04/16, 12:29 PM
To: “bsrcflemingunion@gmail.com” <bsrcflemingunion@gmail.com>, “info-seiibeaa@bioacademy.gr” <info-seiibeaa@bioacademy.gr>, “seekads@athena-innovation.gr” <seekads@athena-innovation.gr>, “ds-somateiou@cti.gr” <ds-somateiou@cti.gr>, “s.p.e.i.p@pasteur.gr” <s.p.e.i.p@pasteur.gr>, ds_seeketa <ds_seeketa@certh.gr>, seite <seite@admin.forth.gr>, speie@eie.gr, Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΤ <spekt@ekt.gr>

Αγαπητοί συνάδελφοι
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων σε Ερευνητικά Ιδρύματα Ιδιωτικού Δικαίου (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Ι.Δ.) συμμετέχει στην απεργία της Τετάρτης 17/4/2024, που έχει προκηρυχθεί από την  ΓΣΕΕ με κύριο αίτημα την πάταξη της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας, την πραγματική αύξηση των μισθών , την επαναφορά των 13 και 14ου μισθού  σε όλους καθώς και των συλλογικών συμβάσεων εργαζομένων .

Παρακαλούνται οι σύλλογοι να προωθήσουν το μήνυμά μας στα μέλη τους προς ενημέρωσή τους ζητώντας τους να συμμετάσχουν στις κατά τόπους κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Για το    ΔΣ της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Ι.Ι.Δ.
Χρήστος Μάλλιαρης, Πρόεδρος
Αθανάσιος Ζήσης, Γεν. γραμματέας

ΣΕΙΤΕ