Ευχαριστήριο για την Επετειακή εκδήλωση του ΣΕΙΤΕ και Χριστουγεννιάτικες ευχές

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΙΤΕ (ΣΕΙΤΕ) σας ευχαριστεί θερμά για την μεγάλη ανταπόκριση και παρουσία σας στην Επετειακή Εκδήλωση που διοργάνωσε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 40 χρόνια ΙΤΕ και τα 25 χρόνια ΣΕΙΤΕ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε κλίμα συγκίνησης, έγινε μνεία στην ιστορία του συλλόγου και απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους συναδέλφους που υπήρξαν μέλη των ΔΣ του συλλόγου πάνω από 3 φορές. 

Παράλληλα με την επετειακή εκδήλωση, τα παιδιά των συναδέλφων διασκέδασαν με την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργανώθηκε για μια χρονιά ακόμη ειδικά για αυτά.

Έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή και όχι τη συγκέντρωση χρημάτων, ο Σύλλογος χρηματοδότησε σημαντικό μέρος των εξόδων της εκδήλωσης με ίδιες δυνάμεις αλλά και αξιοποίησε χορηγία που έλαβε από το ΙΤΕ. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Ν. Ταβερναράκη και το ΔΣ του ΙΤΕ για αυτή τη χορηγία. 

Για τα παιδιά των συναδέλφων που εργάζονται σε πόλεις εκτός Ηρακλείου τα οποία δεν είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, ένα βιβλίο των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης (ΠΕΚ) θα τους δοθεί ως συμβολικό δώρο. Ευχαριστούμε θερμά τις ΠΕΚ και ιδιαίτερα την Διευθύντρια κα Δ. Δασκάλου για την χορηγία των βιβλίων.  

Το ΔΣ του ΣΕΙΤΕ παραμένει προσηλωμένο στον κύριο στόχο του που είναι η επίλυση των εργασιακών θεμάτων στο ΙΤΕ και στον ερευνητικό χώρο γενικότερα. Ταυτόχρονα όμως, προγραμματίζει και άλλες εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση αλλά και την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους συναδέλφους.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε εσάς και στις οικογένειες σας Καλά Χριστούγεννα και το 2024 να φέρει υγεία, ευτυχία και πρόοδο!

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του ΣΕΙΤΕ

ΣΕΙΤΕ