Ένταξη ΣΕ ΕΚΤ στην ΠΟΣΕΕΙΙΔ

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι

Δείτε παρακάτω ενημερωτικό μήνυμα της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Ι.Ι.Δ που αφορά στην ένταξη του Συλλόγου Εργαζομένων στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΣΕ ΕΚΤ) στην ομοσπονδία. Στην Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Ι.Ι.Δ εντάσσονται πλέον εννέα πρωτοβάθμιοι Σύλλογοι Εργαζομένων σε Ερευνητικά Κέντρα και άλλα παρεμφερή Ιδρύματα.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΣΕΙΤΕ


Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος σας παραθέτουμε το παρόν ενημερωτικό προς προώθηση στα μέλη των συλλόγων σας

Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το ΔΣ της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Ι.Ι.Δ. με ομόφωνη απόφασή του αποδέχτηκε το αίτημα που υπέβαλε το Σωματείο Εργαζομένων στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, (ΣΕ ΕΚΤ), για ένταξή του στην ομοσπονδία μας. Κατόπιν τούτου, στη δύναμη της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Ι.Ι.Δ. υπάγονται πλέον εννέα πρωτοβάθμιοι Σύλλογοι Εργαζομένων σε Ερευνητικά Κέντρα καθώς και άλλων παρεμφερών Ιδρυμάτων, που μας προσδίδει νέα δυναμική και διαπραγματευτική/διεκδικητική  ισχύ στη διευθέτηση και ικανοποίηση των εργασιακών και οικονομικών προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Η έμπρακτη αναγνώριση από τους συναδέλφους των προσπαθειών που καταβάλουν  τα ΔΣ της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Ι.Ι.Δ. τα τελευταία χρόνια, αποτελεί εχέγγυο και παρακαταθήκη και για τα επόμενα ΔΣ που θα συσταθούν, με απώτερο στόχο τη διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων των εργαζομένων. Αυτό δε επιτυγχάνεται πρωτίστως με τη διαμόρφωση και προβολή θέσεων/προτάσεων, που τα τελευταία χρόνια αναδεικνύονται διαρκώς  από την ομοσπονδία μας,  πάνω στα ιδιαίτερα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους και τα Ερευνητικά Κέντρα γενικότερα.

Παρακαλούνται οι σύλλογοι να προωθήσουν το μήνυμά μας στα μέλη τους προς ενημέρωσή τους.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το ΔΣ της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Ι.Ι.Δ.

Χρήστος Μάλλιαρης, Πρόεδρος

Αθανάσιος Ζήσης, Γεν. Γραμματέας

ΣΕΙΤΕ