Ψήφισμα για την απώλεια του συναδέλφου Διονύση Ψυδιά

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του αγαπητού συναδέλφου Διονύση Ξυδιά, Υποψήφιου Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών και μέλους του Εργαστηρίου Μικρο/νανο-δόμησης Υλικών με Υπερβραχείς Παλμούς Λέιζερ του Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ.

Ο Διονύσης βρισκόταν στο στάδιο της ολοκλήρωσης της διδακτορικής του διατριβής με αντικείμενο τον προσδιορισμό της τοπολογικής επίδρασης της τοπογραφίας υποστρώματος σε δίκτυα νευρικών κυττάρων υπό την επίβλεψη του Δρ. Μανώλη Στρατάκη. Καθ΄όλη τη διάρκεια των προπτυχιακών αλλά και των μεταπτυχιακών σπουδών του, ο Διονύσης ξεχώριζε πάντα ως φοιτητής λαμβάνοντας μάλιστα μια σειρά από υποτροφίες καθώς και τιμητικές διακρίσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Ο Διονύσης ήταν ένας συνάδελφος ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους ενώ παράλληλα υπήρξε σε όλο του το βίο μια κοινωνικά και συνδικαλιστικά ενεργή προσωπικότητα.
 
Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του ΙΤΕ (ΣΕΙΤΕ) αποφάσισε ομόφωνα :

• Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

• Αντί στεφάνου να καταθέσει το ποσό των 100 ευρώ από το ταμείο του ΣΕΙΤΕ στην κοινωνική κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος” σύμφωνα:με την επιθυμία της οικογένειάς του,

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ του ΣΕΙΤΕ

ΣΕΙΤΕ