Ευχαριστήριο – Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής του Αρκαλοχωρίου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων του ΙΤΕ (ΣΕΙΤΕ), για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής του Αρκαλοχωρίου, ήταν μαζική και συγκινητική.

Οι άνθρωποι του ΙΤΕ απέδειξαν για μία ακόμη φορά την ευαισθησία τους προς τους πληττόμενους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη την στήριξη όλων μας. Ως αποτέλεσμα της συνεισφοράς τους, συγκεντρώθηκαν περίπου 29 κούτες και 22 μεγάλες σακούλες προϊόντων, που απλόχερα προσφέρατε. Σχετικές εικόνες, μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://cloud.admin.forth.gr/index.php/s/SEj2bm9zs8fxTfb
Τα 2/3 των προϊόντων αυτών παραλήφθηκαν την Παρασκευή 01/10/2021 από την Περιφέρεια Κρήτης και τα υπόλοιπα παραλήφθηκαν την Τετάρτη, 06/10/2021. Τα φάρμακα που έπρεπε να διατηρηθούν σε ψυγείο παραδόθηκαν απευθείας, από μέλη του Συλλόγου, στο Αρκαλοχώρι. O αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, κος Συριγωνάκης στέλνει τις ευχαριστίες του.

Με την ευκαιρία αυτή, απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του κυλικείου του ΙΤΕ, το οποίο καθημερινά αποστέλλει μαγειρεμένο φαγητό στους πληγέντες.

Σας ευχαριστούμε όλους για την προσφορά σας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΣΕΙΤΕ

ΣΕΙΤΕ